Diensten

Innovatie en ons ‘verhuis DNA’ zorgen voor een perfecte ‘customer journey’

Wij bezorgen uw goederen

  • Meubels (voor huis en tuin)
  • Kantoormeubilair
  • Keukens
  • Slaapkamerinrichting
  • En alle andere (‘oversized’) goederen die extra zorg en aandacht tijdens bezorging nodig hebben!

én wij ondersteunen uw volledige orderafhandeling

  • Opslag van uw goederen en voorraadbeheer
  • Verwerking van retouren
  • Verwerking van verpakkingsmaterialen en emballage
  • ‘Value Added Services’ (ondersteuning door een eigen klant contact centrum, maken van leverafspraken, betalingscheck of afwikkeling van betalingen, werkplekleveringen, etage leveringen, montagediensten en alle andere klant specifieke services)

Top Delivery Services levert altijd het beste (maatwerk) product. Maar wat vandaag de perfecte oplossing is, hoeft dat morgen niet meer te zijn. Daarom zien wij het optimaliseren van logistieke processen als een continue uitdaging en blijven samen met u werken aan de verdere verbetering van ons product!

Distributie en orderafhandeling

Top Delivery Services biedt een volledige verzorgde orderafhandeling als het aankomt op kwalitatief hoogwaardige levering van meubels, keukens, slaapkamerinrichting en andere ‘oversized’ goederen die extra zorg en aandacht tijdens bezorging nodig hebben. Wij beschikken over een groot netwerk van opslaglocaties in Nederland, met in het bijzonder onze twee grote warehouses in Almere en Mijdrecht. Vanuit onze locaties door heel Nederland kunnen wij op iedere gewenste locatie uw goederen bezorgen.

TOP bezorging

Bij de levering van uw producten bij uw klant thuis, begrijpen wij dat wij uw visitekaartje zijn. Het bezorgen, uitpakken en de uit te voeren lichte montage werkzaamheden zijn dan ook geen enkel probleem voor onze professionals. Onze bezorging wordt gedaan door twee meubelbezorgers welke met uiterste zorg de bestelling leveren bij uw klant. Wij zorgen ervoor dat de winkelervaring van uw klant wordt door vertaald in het bezorgproces.

Ook voor ingewikkelde bezorgingen draaien wij ons hand niet om. Of uw klant nu woonachtig is in een appartementen complex of een vrijstaande woning achteraf gelegen, Top Delivery Services heeft de juiste middelen tot haar beschikking om van een ingewikkelde bezorging een flexibele bezorging te maken!

Montage en installatie

Montage en installatie werkzaamheden kunnen desgewenst onderdeel zijn van onze TOP bezorging. Wij kunnen met partners uit ons netwerk de specifieke installaties en montages verzorgen, afhankelijk wat u wenst voor uw klant. Top Delivery Services biedt zowel levering tot over de drempel als een compleet pakket waarbij u kunt denken aan het uitpakken van de bestelling, de complete montage en de verwerking van verpakkingsmaterialen en emballage.

pijlOntdek
de mogelijkheden

Logistieke oplossingen met een visie

Wij bieden u een uitgebreid pakket aan diensten, zodat uw transport tot in de puntjes verzorgd kan worden.

U heeft nergens meer omkijken naar, maar toch de mogelijkheid om volledig inzicht te krijgen tijdens het gehele proces.

webshop-transport

Vast personeel

webshop-transport

Uitgebreid dienstenpakket

leverancier-webshop

Klantgericht

veilig-transport

Jarenlange ervaring